DiSC-analyysi

DiSC vuorovaikutuksen työkaluna.

DiSCin avulla kehität työyhteisön vuorovaikutusta ja johtajuutta

Mitkä asiat vaikuttavat kollegoiden ja asiakkaiden kanssa toimimiseen? Millä tavoin minä itse toimin, entä miltä toimintani näyttäytyy? DiSC-profiili on oiva työkalu itsetutkiskeluun ja paremman vuorovaikutuksen rakentamiseen.

DiSC kuvaa jokaisen ominaisinta tapaa olla vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa. Se ei ota kantaa osaamiseen, älykkyyteen tai arvoihin, vaan auttaa ymmärtämään omaa vuorovaikutusta suhteessa muihin, jotka toimivat joko samalla tai itsestään poikkeavalla tavalla arjen tilanteissa.

Tiimiprofiilin lisäksi työkalusta löytyvät omat ratkaisut niin johtajille kuin esimerkiksi konfliktitilanteisiin. DiSC ei kerro ihmisestä koko totuutta, mutta toimii ikään kuin tarinana siitä, miten vuorovaikutus voi toisaalta edistää ja toisaalta estää muiden ihmisten kanssa toimimista.

DiSC avaa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin

  • Miksi viimeisin vuorovaikutustilanne sujui niin kuin sujui?
  • Millä tavalla voisin itse ymmärtää paremmin omaa vuorovaikutustani muiden ihmisten kanssa?
  • Miten mukautan vuorovaikutustani niin, että erilaiset ihmiset ymmärtävät viestini ja toimintani haluamallani tavalla?

Tilaa DiSC tiimille, esihenkilöille tai johdolle

DiSC sopii kaikille, jotka haluavat parantaa vuorovaikutustaitojaan. Everything DiSC® on alkuperäinen ja kehittynein DiSC-analyysi maailmassa ja se on validoitu Suomen kieleen ja kulttuuriin. Everything DiSC® Work of Leaders -johtajuusprofiili mahdollistaa oman johtamistavan vertaamisen maailman parhaisiin johtamiskäytäntöihin ja se sopii kaikille esihenkilöille tehtävästä riippumatta.

Ole yhteydessä niin jutellaan tarkemmin!

Kysy minulta lisää!

Pauliina Männistö
Pauliina MännistöTutkimuspäällikkö, valmentaja