Rekrytointi
Haemme nyt TUTKIMUSPÄÄLLIKKÖÄ

Intohimonamme on tuottaa asiakkaillemme ymmärrystä heidän asiakkaistaan ja henkilöstöstään. Joskus se tarkoittaa mittaristojen rakentamista, ja aika usein syvällisiä haastattelututkimuksia. Tärkeintä on, että selvitämme, mitä asiakkaamme tarvitsee ja osaamme tarjota ja tehdä tarpeeseen sopivaa tutkimusta, joka kehittää asiakkaan liiketoimintaa!

Haemme tiimiimme tutkimusosaajaa, jonka tehtävänä on tutkimusprojektien asiakasvastuullinen vetäminen yhdessä projektitiimin kanssa. Olisitko se sinä?

Mikä on meille tärkeää?

  • Sinulla on vankkaa kokemusta asiakas- ja/tai henkilöstötutkimusten toteuttamisesta ja tulosten hyödyntämisestä.
  • Innostut aidosti asiakkaista ja heidän tilanteistaan – olet yhtä kiinnostunut löytämään vastauksia tutkimuksesta kuin hekin.
  • Keskustelet sujuvasti asiakasorganisaation johdon kanssa tutkimustuloksiin pohjautuvista toimenpide-ehdotuksista ja kehittämisestä.
  • Osaat hyödyntää erilaisia tutkimusmenetelmiä: kvantitatiivisia ja kvalitatiivisia – tai olet erityisen haka toisessa niistä!
  • Olet tiimipelaaja.
  • Sinulle on innostavaa päästä kehittämään menetelmiä ja tekemisen tapaa.

Mitä tarjoamme?

  • Mukavan ja innostavan työyhteisön, jossa kannustetaan ottamaan vastuuta ja autetaan toinen toisiamme.
  • Kokeilevan työkulttuurin: meitä ohjaavat asiakkaan tavoitteet ja tarpeet tietyn formaatin sijaan.
  • Mahdollisuuden yhdistää joustavasti etä- ja läsnätyötä.
  • Mahdollisuuden kehittyä ja hyödyntää osaamistasi laajasti: Kulmia Insight on osa Kulmia Groupia. Kulmia Group tarjoaa asiakkailleen myös kehittämisen ja rekrytoinnin palveluita, mikä antaa mahdollisuuksia monipuoliseen tehtävänkuvaan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Jos nämä asiat kolahtavat, pidät mitä luultavimmin työstäsi meillä ja pääset loistamaan siinä! Lähetä meille hakemuksesi mielellään vaikka heti, mutta viimeistään 3.8. osoitteeseen rekry@kulmia.fi ja kerro itsestäsi. Haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita joustavasti hakuajan kuluessa. Jos sinulla on kysymyksiä, soittele Tiinalle kesäkuussa tai elokuun alussa (tutkimusjohtaja Tiina Niemi-Aro puh. 044 574 9299).

Kulmia Insight on Kulmia Groupin tutkimusyritys. Kulmia Group on asiakaskokemuksen, johtamisen ja myynnin kehittämiseen erikoistunut asiantuntijatalo, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämisen, tutkimuksen ja rekrytoinnin keinoin. Kulmialla työskentelee noin 20 asiantuntijaa. Asiakkainamme ovat suomalaiset ja Pohjoismaissa toimivat omien toimialojensa johtavat organisaatiot. Työtapamme on hyvin käytännönläheinen ja uskomme, että menestys ja kasvu tehdään arjessa.

Muutamme pohjoismaista asiakaskokemuksen, myynnin ja johtamisen arkea teko kerrallaan! Vältä ympäripyöreitä – valitse Kulmia. 

Jaa kirjoitus haluamallasi tavalla!