Kevään 2019 Kasvukahvit

Tuoretta kasvua tarjolla!

Monen yrityksen tärkeimpiä tavoitteita on kestävän kasvun tien löytäminen. MainIdea on osana Kulmia Groupia toteuttanut lukuisia kehityshankkeita, joiden avulla asiakkaamme ovat päässeet kiinni kasvuun lisääntyneen tiedon ja tutkimuksen kautta.

Kokemuksemme innoittamana järjestämme keväällä 2019 kasvuun liittyviä aamuisia tilaisuuksia. Tervetuloa siis Kasvukahveille!

Pk-yritysten kasvuaamu 12.3.2019

Tilaisuus: PK-yritysten kasvuaamu 12.3.2019, Ravintola Palace

Kulmia ja MainIdea järjestävät yhdessä Innovation Networksin kanssa erityisesti pk-yrityksille suunnatun Kasvuaamu-tilaisuuden.

Pureudumme aamupäivän aikana kasvuun mm. strategian, johtamisen, asiakas- ja henkilöstökokemuksen näkökulmista, sekä innostavan Jungle Juice Barin menestystarinan kautta.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Webinaari: Työntekijäkokemus kasvun moottorina 21.3.2019 klo 9-10

Työntekijäkokemuksen merkitys on viime vuosina korostunut, ja oikeat työntekijät yrityksen liiketoiminnan kasvun mahdollistajina ovat yritykselle elinehto.

Sen vuoksi ajattelimme jakaa parhaita käytäntöjä henkilöstöymmärryksen kasvattamiseen ja siihen, miten työntekijäkokemus valjastetaan kasvun vauhdittajaksi tutkimuksen ja valmennuksen avulla!

Ilmoittautuminen on päättynyt

Datasta ymmärrykseksi

Webinaari: Datasta ymmärrykseksi 17.4.2019 klo 9-10

Tietoa tulee nykyään ovista ja ikkunoista. Tänä päivänä yritykset eivät enää paini niinkään datan hankkimisen kanssa, vaan nimenomaan sen tehokas hyödyntäminen on päivän pulma.

MainIdea on laadullisena tutkimuskumppanina nimenomaan tehnyt töitä sen eteen, että data saadaan tehokkaasti hyötykäyttöön – ja kerromme tässä webinaarissa miten!

Ilmoittautuminen on päättynyt

Laajenna kasvunäkymiäsi

Webinaari: Laajenna kasvunäkymiäsi 22.5.2019 klo 9-10

On tehokkaampaa kasvattaa nykyasiakkuuksia kuin hankkia uusia” – tämä vanha totuus pitää kyllä edelleen paikkansa. Harvempi yritys kuitenkaan hakee inspiraatiota ja keinoja kasvuun muista kuin nykyasiakkaista.

Tule siis kuulemaan parhaita ideoitamme siitä, kuinka hankkia vipuvartta kasvuun muun muassa hävityiltä ja potentiaalisilta asiakkailtasi!

Ilmoittautuminen on päättynyt