Laura Santasalo aloittaa Kulmian toimitusjohtajana 1.4.2022

KTM Laura Santasalo aloittaa Kulmian toimitusjohtajana ja partnerina 1.4.2022 alkaen. Santasalo on toiminut viimeksi Eezy Oyj:hin kuuluvien Eezy Spirit Oy:n toimitusjohtajana ja Eezy Personnel Oy:n liiketoimintajohtajana.

“Kulmian erinomaisen kasvun myötä vahvistamme nyt toimintaamme Laura Santasalon mukaan tulolla. Panostamme jatkossa vahvasti myös palveluiden kehitykseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat ratkaisut tutkimuksen, kehittämisen ja rekrytoinnin osalta”, kertoo Kulmian hallituksen puheenjohtaja Ara Hopia.

Laura Santasalolla on monipuolinen kokemus asiantuntijaorganisaatioiden ja ihmisten johtamisesta. Hän on toiminut yli 15 vuotta henkilöstöpalvelu- ja konsultointialalla organisaatioiden kehittämisen, tutkimusten ja rekrytoinnin parissa liiketoimintavastuullisena johtajana, mm. Talent Vectialla ja HR4 Groupissa. Lisäksi hänellä on taustaa teleoperaattori- ja matkailualoilta.

”Kulmia on ottamassa seuraavia harppauksia kasvun polulla, ja olen todella innoissani päästessäni siivittämään tätä kehitystä yhdessä Kulmian huippuosaajien kanssa. Oma intohimoni liittyy organisaatioiden, palvelujen ja ihmisten jatkuvaan kehittämiseen, ja Kulmiassa pääsen toteuttamaan tätä unelmaani”, sanoo Santasalo.

Kulmian nykyinen toimitusjohtaja Kalle Lappalainen jatkaa yhtiön palveluksessa partnerina. ”Oma toiveeni on ollut jo pitkään keskittyä Kulmian johtamisen palveluiden kehittämiseen ja omaan asiakastyöhön” kertoo Lappalainen.

Lisätietoja:

Ara Hopia
Ara HopiaHallituksen puheenjohtaja, partner
Laura Santasalo
Laura Santasalo Toimitusjohtaja, partner

Kulmia on vuonna 2004 perustettu asiakaskokemuksen, johtamisen ja myynnin kehittämiseen erikoistunut asiantuntijatalo. Kulmian yhtiöitä ovat Kulmia Group, Kulmia Insight ja Kulmia Leaders, joissa työskentelee yhteensä yli 20 asiantuntijaa. Työtapamme on käytännönläheinen ja uskomme, että menestys ja kasvu tehdään arjessa. Asiakkaamme ovat pohjoismaisia toimialojensa johtavia organisaatioita. Kulmian liikevaihto oli vuonna 2021 noin 2,3 milj. euroa ja vuoden 2022 liikevaihdoksi ennakoidaan noin 3 milj. euroa.
www.kulmia.fi

Jaa kirjoitus haluamallasi tavalla!