REKRYTOINTI

Kulmia Insight Oy on yksi Kulmian neljästä kulmasta. Kulmia Group täytti juuri 15 vuotta. Me Kulmia Insightilaiset tuemme ja vahvistamme tutkimuksen ja mittaamisen avulla sitä, että asiakkaamme saavat kehitettyä liiketoimintaansa strategiansa osoittamaan suuntaan – käytännössä arjessa. Konttorillemme Triplaan on helppo tulla monesta suunnasta.

Etsimme osa-aikaista assistenttia / koordinaattoria mukavaan tiimiimme!

Assistenttina / koordinaattorina pääset mukaan Kulmia Insightin tekemisen jännittävään, monipuoliseen ja vauhdikkaaseen ytimeen! Tärkein ominaisuutesi on asiakaslähtöisyys – me Insightilaiset pidämme lupauksemme asiakkaalle ja hoidamme homman. Asiakkaamme ovat pääosin suuria tai keskisuuria nimekkäitä yrityksiä.

Työnkuvasi on monipuolinen. Välillä tehtävänäsi on asiakashankkeidemme tiedonkeruusta eli laadullisten tutkimushaastattelujen tekeminen. Teet laadullisia tutkimushaastatteluja useimmiten Triplan konttorillamme puhelimella ja välillä asiakkaidemme toimipisteissä f2f. Asiakkaamme ovat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta silloin tällöin pyrähdät myös muualle Suomeen – välillä junalla ja välillä omalla autolla, jos sinulla sellainen on. Pääset tekemään myös tutkimusraportteja ja muita tutkimuksiin liittyviä monipuolisia töitä.

Olet rohkea kohtaamaan ihmisiä ja teet töitä hyvällä fiiliksellä. Vuosirenkaita sinulla voi olla enemmän tai vähemmän. Heittäydyt rohkeasti erilaisiin tehtäviin. Olet myös tarkka ja täsmällinen, sillä tehtäväsi on varmistaa, että kerätty tieto vastaa asiakkaalta saatua tehtävänantoa ja meidän omia laatukriteereitämme. Pystyt ilmaisemaan itseäsi hyvällä suomen kielellä niin suullisesti kun kirjallisestikin. Suullinen englannin kielen taito on hyvä asia, mutta ei välttämätön. Tehtäväsi on siis aikamoinen avainrooli, sillä ilman laadukasta dataa, ei voida tehdä hyvää laadullista tutkimusta. Työ on osa-aikatyö.

Saat siis varmasti kaiken tarvittavan tuen tämän tehtävän onnistuneeseen toteuttamiseen, vaikka et olisikaan ollut ennen tutkimuspuolella! Lisäksi keräät työssäsi aimo annoksen liiketalouden, myynnin ja asiakaskokemuksen ymmärrystä ja osaamista eri toimialoilta.

Kiinnostuitko? Lähetä siis hakemus viimeistään 6.3.2020 tuuli.harju@kulmia.fi! Lisätietoja saat Tuulille soittamalla 0400 512 757 tai www.kulmiainsight.fi.