TIEDOLLA JOHTAMINEN

TIEDOSTA ARJEN TEKEMISEKSI

Kulmia Insight on laadullinen tutkimustoimisto, joka ei pelkää tarttua mahdottomiltakaan tuntuviin haasteisiin.

Räätälöimme yhdessä kanssanne tutkimukset ja mittarit, jotka tukevat strategisen tahtonne sekä myynnin ja tuloksenne kehittymistä arjessa, joka päivä. Helpotamme tiedolla johtamista myös erilaisilla ainutlaatuisilla digitaalisilla ratkaisuilla, jotka rakennetaan juuri teille. Digitaaliset ratkaisut tuovat oleellisen tiedon käsin kosketeltavan lähelle dashboardeiksi ja reaaliaikaisiksi tulostauluiksi vaikkapa puhelimen näytölle.

Laadullisena tutkimustoimistona etsimme kanssanne vastaukset kolmeen liiketoimintanne / organisaationne kehittymisen kannalta keskeiseen kysymykseen

  1. Mitä asioita meidän tulisi mitata, kuinka usein ja keneltä?
  2. Miksi tulokset näyttävät nyt tältä?
  3. Miten meidän tulisi käytännössä muuttaa tai kehittää toimintaamme tulosten pohjalta?

Toimintatapaamme kuvastaa aito halu auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä – asiakaskokemuksessa, henkilöstökokemuksessa, myynnissä ja tuloksessa. Innostumme asiakkaan menestyksestä uudestaan ja uudestaan!

Tutkimuksessa ja mittauksessa ei ole kyse pelkästään oleellisen datan tuottamisesta vaan ennen kaikkea sen hyödyntämisestä käytännön arjen kehittämisessä. Tutkiminen on turhaa, ellei mikään muutu tutkimustulosten valmistuttua.

MUUT PALVELUMME

OTA YHTEYTTÄ

Heli Koivu
Heli Koivu
Tutkimusjohtaja, partneri
heli.koivu@kulmia.fi
GSM +358 40 743 5334
Saara Kinnunen
Saara Kinnunen
Asiakkuusjohtaja, partneri
saara.kinnunen@kulmia.fi
GSM +358 44 749 2061