TIEDOLLA JOHTAMINEN

TIEDOSTA ARJEN TEKEMISEKSI

Kulmia Insight on laadullinen tutkimustoimisto, joka ei pelkää tarttua mahdottomiltakaan tuntuviin haasteisiin.

Räätälöimme yhdessä kanssanne tutkimukset ja mittarit, jotka tukevat strategisen tahtonne sekä myynnin ja tuloksenne kehittymistä arjessa, joka päivä. Helpotamme tiedolla johtamista myös erilaisilla ainutlaatuisilla digitaalisilla ratkaisuilla, jotka rakennetaan juuri teille. Digitaaliset ratkaisut tuovat oleellisen tiedon käsin kosketeltavan lähelle dashboardeiksi ja reaaliaikaisiksi tulostauluiksi vaikkapa puhelimen näytölle.

Laadullisena tutkimustoimistona etsimme kanssanne vastaukset kolmeen liiketoimintanne / organisaationne kehittymisen kannalta keskeiseen kysymykseen

  1. Mitä asioita meidän tulisi mitata, kuinka usein ja keneltä?
  2. Miksi tulokset näyttävät nyt tältä?
  3. Miten meidän tulisi käytännössä muuttaa tai kehittää toimintaamme tulosten pohjalta?

Toimintatapaamme kuvastaa aito halu auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä – asiakaskokemuksessa, henkilöstökokemuksessa, myynnissä ja tuloksessa. Innostumme asiakkaan menestyksestä uudestaan ja uudestaan!

Tutkimuksessa ja mittauksessa ei ole kyse pelkästään oleellisen datan tuottamisesta vaan ennen kaikkea sen hyödyntämisestä käytännön arjen kehittämisessä. Tutkiminen on turhaa, ellei mikään muutu tutkimustulosten valmistuttua.

MUUT PALVELUMME

OTA YHTEYTTÄ

Tuuli Harju
Tuuli Harju
Liiketoimintajohtaja, Kulmia Insight
tuuli.harju@kulmia.fi
GSM +358 400 512 757