Rekrytointi
Tutkimusammattilainen, liity Kulmian heimoon!

Haku tähän tehtävään on päättynyt! Kiitos mielenkiinnosta. 

Intohimona tutkimus, jolla on oikeasti merkitystä? Liity Kulmian heimoon!

Meidän jokaisen potentiaali on uskomaton, kun sen osaa vapauttaa täyteen voimaansa. Opimme käsittämättömällä vauhdilla uutta erilaisten ihmisten innostavassa heimossa. Rakastamme sukeltaa asiakkaiden haasteiden pariin. Vaikutumme kerta toisensa jälkeen nähdessämme mitä olemme saaneet yhdessä asiakkaiden kanssa aikaan. Siksi me tätä työtä teemme.

Haemme nyt Kulmia Insightiin

TUTKIMUSAMMATTILAISIA

Arvioi asteikolla 1-5 (1=ei toteudu lainkaan, 5=toteutuu erinomaisesti), miten hyvin seuraavat väittämät sopivat sinuun:

  • Innostun asiakkaista ja heidän tilanteistaan – olen yhtä kiinnostunut löytämään vastauksia tutkimuksesta kuin hekin.
  • Minulla on silmää ja jaksamista yksityiskohdille, mutta samalla kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Ymmärrän tutkittavien asioiden kytköksen asiakasyrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ja kulttuurin rakentamiseen.
  • Osaan (ja uskallan!) tuoda tutkittavien asioiden lopputulemat tiivistetyssä ja ymmärrettävässä muodossa organisaatioiden eri tasoille keskustelevalla ja oivalluttavalla otteella.
  • Siedän ajoittaista painetta.
  • Haluan kehittyä ja oppia uutta työssäni.
  • Innostun tilanteessa, jossa pääsen myös kehittämään menetelmiä sekä tekemisen tapaa.
  • Minulla on usean vuoden kokemus asiakas- ja/tai henkilöstökokemuksen tutkimuksista.
  • Osaan hyödyntää erilaisia tutkimusmenetelmiä: kvantitatiivisia ja kvalitatiivisia.

Jos nämä asiat Sinussa toteutuvat, pidät mitä luultavimmin työstäsi meillä ja pääset loistamaan siinä! Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 28.1. osoitteeseen rekry@kulmia.fi ja kerro itsestäsi. Jos sinulla on kysymyksiä, soittele torstaina 13.1. klo 15-16 tai tiistaina 25.1. klo 11-12 Tiinalle (tutkimusjohtaja Tiina Niemi-Aro puh. 044 574 9299).

Kulmia Insight on Kulmia Groupin tutkimusyritys. Kulmia Group on asiakaskokemuksen, johtamisen ja myynnin kehittämiseen erikoistunut asiantuntijatalo, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämisen, tutkimuksen ja rekrytoinnin keinoin. Kulmialla työskentelee noin 20 asiantuntijaa. Asiakkainamme ovat suomalaiset ja Pohjoismaissa toimivat omien toimialojensa johtavat organisaatiot. Työtapamme on hyvin käytännönläheinen ja uskomme, että menestys ja kasvu tehdään arjessa.

Jaa kirjoitus haluamallasi tavalla!