Työyhteisömittari

Muutosjohtaminen muuttui työyhteisön muutoksessa johtamiseksi.

Muutoksen ennakoimattomuus kasvaa jatkuvasti. Me Kulmia Insightissa uskomme muuttuvissa tilanteissa innostavaan tiedolla johtamiseen, ja olemme kehittäneet useita ratkaisuja asiakkaillemme, jotta he voivat tukea työyhteisöään toimimaan entistä paremmin kohti yhteisiä tavoitteita.

Käsillä olevassa tilanteessa jokaisen työpanos on yhteisen jaksamisen ja ilmapiirin kannalta tärkeä. Haluamme nyt tarjota Kulmia Insightin työyhteisömittarin käyttöösi kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta. Uskomme, että se auttaa johtamaan tiimit ympäri maata kohti koko Suomen yhteistä tavoitetta – tämän hetken myllerryksen selättämistä voittajina.

Työyhteisömittarin avulla tuot muuttuvissakin johtamistilanteissa tiimisi lähelle, ja keräät paremmin tietoa siitä, miten työyhteisön erilaiset ihmiset jaksavat ja miten heitä voidaan paremmin tukea eri tilanteissa. Anonyymisti ja ketterästi toteutettu mittari antaa työyhteisölle tehokkaan vuorovaikutuskanavan, joka toimii paitsi johtamisen työkaluna, myös katsoo tulevaan tilanteeseen kriisin jälkeen.

Ota yhteyttä!
Minna Alanko

Minna Alanko, Insight manager
+358 40 650 3291
minna.alanko@kulmia.fi

Kasper Palin

Kasper Palin, Insight manager
+358 40 015 8748
kasper.palin@kulmia.fi